Att göra

När du bor hos oss finns det flera olika sevärdheter i närområdet och möjligheter till olika aktiviteter. Här har vi samlat några som vi kan rekommendera.

Nära till stranden

Pensionat Beddingestrand ligger ca 500 m från havet med  fin vit sandstrand och brygga. Barnvänligt och långgrunt.

Läs mer

Minigolf

Önskar man att spela minigolf så finns möjligheten till detta bara 500 meter från pensionatet.

Läs mer

Bra fiskelägen

Längs med sydkusten kan man även avnjuta flertalet pittoreska fiskelägen blandat med badstränder och strandheder.

Läs mer

Glass

Något man inte får missa är den goda Beddingeglassen!

Läs mer

Kalkugnar

10 stycken kalkugnar byggdes på 18-1900-talet och det finns 9 stycken kvar i landskapet. Den äldsta kalkugnen ligger vid Köpmansmagasinet.

Läs mer

Skateholmsboplatserna

Åt andra hållet finner du “Skateholmsboplatserna” vid Tullstorpsåns vattenvårdsprojekt av nationellt  och internationellt intresse. Detta var ett fångstsamhälle för 7000 år sedan. 1980 fann arkeologer boplatser och ett 70 tal gravar och det upptäcktes att detta område har varit bebott under mer än 1000 år.

Läs mer

Spela golf

Skåne är ju omtalat för alla sina golfbanor och det finns ca 30 golfbanor inom en radie av 1 timmes körning från pensionatet. Beddinge Golfklubb som ligger endast ca 800 meter från pensionatet.

Läs mer om Beddinge Golfklubb

Fler golfklubbar i närheten: Abbekås Golfklubb, Trelleborgs Golfklubb, Ystad Golfklubb, Vellinge Golfklubb, Söderslätts Golfklubb, Tegelberga Golfklubb, Ljunghusen Golfklubb, Falsterbo Golfklubb, Flommens Golfklubb och Assartorps Golfklubb med flera.

Cykla

Cykelbana finns från Trelleborg till Ystad längs hela den vackra sydkusten.

Läs mer

Äta

Det finns flera möjligheter att stilla sin hunger på sydkusten. Det erbjuds flera restauranger, pizzerior och caféer både i Beddingestrand och i närområdet.

Läs mer

Smygehuk

Varför inte besöka Sveriges och Sandinaviens sydligaste udde Smygehuk. Där ligger t.ex Köpmansmagasinet som var ett tillhåll för pirater på 1800-talet. Idag används det bl a till konstutställninar och den återkommande jazzfestivalen varje år.

Där kan man även avnjuta något av havets läckerheter eller en glass.

Läs mer

Vikingaborg

Inne i Trelleborg finns “Trelleborgen”, en återskapad vikingaborg, vikingagård med långhuset och med tidsenlig inredning i allt från bänkar till textilier.

Läs mer